Ivanić: Korektno sa Vučićem

|   Info
Srbija je uvek bila uz nas i biće i dalje, to je prirodno, bez obzira na to ko bio na vlasti, i ovde i tamo, istakao je kandidat Saveza za pobedu za člana Predsedništva BiH Mladen Ivanić.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet

On je istakao da su njegovi odnosi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem "dobri i korektni, bez obzira što Dodik nastoji izvrtanjem teza da ih prikaže drugačije".

Ivanić je, u poslednjoj sedmici predizborne kampanje, uveren je u svoju pobedu i to uglavnom zbog toga, kako je rekao, što njegov protivkandidat Milorad Dodik više nema nikakvih argumenata.

Ivanić je u inervjuu portalu klix.bam rekao da Dodik pokušava da uvuče na svoju stranu i Srbiju.

"Ja i dalje stojim pri svom mišljenju koje sam jasno rekao na početku, niko izvana ne bi trebalo da se meša u izbore u BiH. Pa ni Srbija, niti bilo koja druga država", istakao je Ivanić.

"Dodik više nema svojih argumenata unutar Republike Srpske, doveo je zemlju do ekonomske propasti pa se krije iza koga stigne. Što uopšte ne znači da će uspjeti. Poslednja istraživanja smo dobili i on i ja, i otud sva hajka. Sve je jednostavnije nego što se čini. Ja sam u značajnoj prednosti", rekao je Ivanić.

Na pitanje kakvi su njegovi odnosi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, Ivanić je odgovorio:

"Dobri i korektni, bez obzira što Dodik nastoji izvrtanjem teza da ih prikaže drugačije. Ja sam milion puta zahvalio gospodinu Vučiću za svaku vrstu pomoći koju je Srbija pružila Republici Srpskoj, i političku i finansijsku. I zahvaljujem opet, i činiću to i dalje", rekao je Ivanić.

"Srbija je uvek bila uz nas i biće i dalje. To je sasvim prirodno, bez obzira na to ko bio na vlasti, i ovde i tamo", ocenio je Ivanić.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar