Mihajlović: Pazite šta radite!

|   Info
Ministarka Zorana Mihajlović zatražila je danas od investitora, nadzora, projektanata i izvođača radova na deonici južnog kraka drumskog Koridora 10, od Srpske kuće do Levosoja da izvode radove u najvećem kvalitetu i da se pridržavaju rokova.
Foto: FoNet

Izvor: FoNet

Razgovoru su prisustvovali direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak, predstavnici "Koridora Srbije", koji su nadzor na toj deonici, predstavnici Saobraćajnog instituta CIP, kao i projektanti i članovi konzorcijuma koji izvode radove - "Srbija autoput" i "Ratko Mitrović", piše u saopštenju.

Svi oni su potpredsednici Mihajlović izneli procenu da će svi radovi biti završeni u roku, kao i da će prvo završiti trasu auto-puta kako bi deonica mogla da se pusti u saobraćaj do oktobra.

Mihajlović je, kako je navedeno, upozorila sve učesnike na tom projektu da vode računa šta rade, da radove moraju da izvedu u najvećem kvalitetu i da od svih očekuje da se drže rokova koje su dali.

"Država je dala svu moguću podršku za realizaciju tog projekta, zaključen je i novi ugovor, i sada od izvođača i investitora očekujemo da završe svoj deo posla. U septembru ćemo imati još jedan sastanak u istom sastavu, na kome će se videti da li se pridržavate dogovorenog", istakla je Mihajlović.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar