Milojević o meču sa Suduvom (video)

|   Sport
Uoči utakmice sa Suduvom, svoja očekivanja izneo je trener Crvene zvezde Vladan Milojević, koji smatra da će njegovi fudbaleri imati meč sličan onom protiv Spartaksa, pa je strpljenje u ovom slučaju najvažnije. Trener crveno-belih je podsetio da je Suduva izbacila favorizovani APOEL, što dovoljno govori o koliko se borbenom sastavu radi.
Foto: FK Crvena zvezda

 

Baš kao i kod prethodnog protivnika, Milojević najviše strahuje zbog činjenice da rival ima više takmičarskih utakmica ovog leta.


“Protivnik koji, po onome što smo videli i nije napravio veliko iznenađenje, bez obzira na to što su bili autsajderi protiv Apoela. To je ekipa koja može da se okarakteriše kao takmičarska, trkački su odlični, disciplinovani, i po tabeli se vidi da su na vrhuncu forme. U obe utakmice sa Apoelom pokušali su da nametnu svoj stil igre, i mi ćemo pokušati da se dobro pripremimo za ono što nas čeka. Mislim da smo spremniji za tih sedam dana u odnosu na prošlu utakmicu. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju da nam pomognu, pred punom Marakanom sve je lakše”, kaže Milojević.


Šef Zvezdinog stručnog štaba naročito je istakao sličnost u stilu igre između Suduve i prethodnog protivnika Spartaksa.


Slična škola fudbala, ali pogledajte današnje tendencije. Danas nemate lakih protivnika, iz razloga što svi imaju i strance u svojim klubovima. Takođe i strance za trenere, fizički su dobro pripremljeni. Svi danas dobro treniraju, videli ste koliko iznenađenja je bilo i u prvom kolu. Suduvu su svi prežalili, pa Apoel nije uspeo da ih eliminiše. I oni su prvaci svoje zemlje, moramo i mi svoju svest da promenimo, na papiru je sve lako ali morate dati sve od sebe da biste prošli”, kaže trener Zvezde.


Milojević nije hteo da govori o rezultatima žreba i potencijalnim budućim protivnicima zato što je, kako kaže, sada fokusiran isključivo na dvomeč sa Suduvom. Prva utakmica igra se na stadionu “Rajko Mitić” u utorak od 20.30h.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar