MUP: Više akcija u Beogradu, uhapšene četiri osobe

|   Info
Beogradska policija uhapsila je u više akcija četiri osobe osumnjičene za više teških krađa i prevara i trgovinu narkoticima, saopštio je danas MUP.

 

Izvor: Beta, B92

Policija je uhapsila 40-godišnjeg N.K. zbog osnova sumnje da je tokom jula, avgusta i septembra izvršio 14 teških krađa tako što je provaljivao u stanove i kuće iz kojih je odnosio novac, zlatni nakit, satove i mobilne telefone.

Uhapšen je i D.C. (23) koji je osumnjičen da je izvršio osam teških krađa na drzak način tako što je ženama na ulicama skidao lančiće sa vrata koje je potom prodavao u zlatarama.

Među uhapšenima u akcijama beogradske policije je i V.P. (65) koja je osumnjičena da je izvršila devet prevara tako što je putem sredstava javnog informisanja, lažno prikazujući svoje teško materijalno i zdravstveno stanje, apelovala za pomoć i otvarala fondove za uplatu novca sebi i još jednoj osobi koju je lažno predstavljala kao svoju ćerku ili kumu.

Policija je uhapsila i 27-godišnjeg D.I. u čijem je stanu pronašla kesu sa oko 160 grama heroina, vagicu za precizno merenje kao i više praznih kesica za pakovanje. Dodaje se da je policija podnela krivične prijave protiv dvojice muškaraca osumnjičenih da su izvršili 15 teških kradja tako što su ulazili u okna šahtova i sekli kablove u vlasništvu Telekoma Srbija i da su krali naponske kablove Železnice Srbije koje su potom prodavali.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar