Okupljanje "orlova": Bogdanović i Bjelica optimisti

|   Sport
Muška košarkaška reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu i krenula sa pripremama za septembarski „prozor“ kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo 2019. godine.
Foto: kss.rs

Kao i unazad mnogo puta selektor Aleksandar Đorđević neće moći da računa na najjači sastav naše košarkaške reprezentacije, ali prvi put u kvalifikacijama može da računa na Bogdanovića, Bjelicu, Jovića, Kalinića i Nedovića.

Bogdanović je na okupljanju “orlova” istakao da je potpuno spreman da pomogne ekipi i da je lep osećaj biti ponovo u reprezentaciji. As Sakramenta  kaže da igrače koji nisu prisutni ne treba osuđivati, ali da kod njega nije postojala mogućnost da ne igra za Srbiju. Bogdanović je dodao da će u predstojeće dve utakmice sa saigračima učiniti sve da olakša posao onima koji će u novembru i februaru morati da dovrše kvalifikacije za Mundobasket.

Njegov saigrač i redova “Kingsa” Nemanja Bjelica veruje da je Srbija favorit protiv Grčke i da ne treba bežati od te uloge. Bjelica se posle dugo vremena vraća u reprezentaciju Srbije, a prethodne termine propuštao je uglavnom zbog povreda. Međutim, sada je spreman da bude vođa ovog tima.

Izabranici Aleksandra Đorđevića sa skorom 4-2 trenutno su treći u grupi i to je poslednja pozicija koja vodi na Mundobasket.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar