Partizan pregovara, stižu još dva pojačanja

|   Sport
Poslovanje Partizana u letnjem prelaznom roku još uvek nije završeno. Vicešampion Srbije trebalo bi do petka da završi još jedna veliki transfer, a u toku su i pregovori sa talentovanim igračem niškog Radničkog.

Reprezentativac Bosne i Herecegovine Goran Zakarić potpisaće trogodišnji ugovor sa klubom iz Humske, koji će na ime obeštećenja platiti Sarajlijama 150.000 evra, plus procente od dalje prodaje. Reč je o najboljem igraču Premijer lige Bosne i Hercegovine u sezoni 2017/18 koji je tokom leta suspendovan od strane Željezničara, a pokrenut je i disciplinski postupak zbog navodnog pregovaranja sa crno-belima bez dozvole kluba. Očekuje se da će realizacija ovog transfera biti gotova do petka.

Popunjavanje krilnih pozicija nakon povrede Zorana Tošića i potencijalnog odlaska Marka Jankovića moglo bi da se završi angažovanjem Lazara Ranđelovića, fudbalera Radničkog iz Niša.

Talentovani fudbaler koji igra na poziciji levokrilnog napadača ima ugovor sa Nišlijama do 2020. godine pa ostaje da se vidi da li će se dva kluba dogovoriti oko obeštećenja.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar