Radojičić: Ukloniti smeće sa priobalja

|   Info
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da su se danas sastali svi nadležni u gradu kako bi se što hitnije pristupilo rešavanju problema nagomilanog smeća na priobaljima reka.

 

Izvor: Fonet

Gostujući u „Beogradskoj hronici”, on je precizirao da su sastanku prisustvovali predstavnici „Zelenila”, „Gradske čistoće” i „Srbijavoda” i postignuta je saglasnost da tom poslu mora brzo da se pristupi.

Dogovorili smo se da preciziramo ko će šta da radi i već narednih dana očekujemo prve rezultate. Dok sam na ovoj poziciji ulagaću maksimalni napor da Beograd bude čistiji i uređeniji, rekao je Radojičić.

On se osvrnuo i na problem ambrozije u Beogradu, precizirajući da je urađena analiza i snimanje na 400 hektara, a ambrozija je do sada uništena na oko 60 hektara.

Komentarišući sastanak sa gradonačelnicima Sarajeva i Zagreba, Radojičić je rekao da je iskazana želja da ti susreti postanu tradicionalni.

Poslata je poruka da treba da sarađujemo i razmenjujemo iskustva, jer svi imaju zajednički cilj – da građani na ovom prostoru žive bolje, kazao je Radojičić.

On je podržao i predlog RTS da zaslužni ljudi te kuće – Novak Novak, Radovoje Lola Đukić, Aleksandar Đorđević i Mića Orlović – dobiju ulice u Beogradu.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar