Šabac: Uhapšen napadač na Aleksandru Krstić

|   Info
Sudija za prethodni postupak odredio je pritvor, Saši Milosavljeviću iz Koceljeve koji je u sredu za vreme skupa opozicionih lidera u Šapcu, fizički napao Aleksandru Krstić.
Foto: televizija Kopernikus

Nasilnički čin nad Aleksandrom Krstić,  koji je obeležio skup srpskih opozicionih lidera u Šapcu, polako dobija svoj epilog.
Saša Milosavljević iz Koceljeve (1978) koji je fizički nasrnuo na Aleksandru Krstić uhapšen je sinoć i priveden u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu. Prema rečima portparola tužilaštva, Milene Avramović, Milosavljeviću se na teret stavlja krivično delo – nasilničko ponašanje sa zapređenom kaznom od 3 godine. Osumnjičenog je prvo saslušao zamenik javnog tužioca, a zatim odlukom sudije za prethodni postupak određen mu je pritvor do 30 dana. Oštećena Aleksandra Krstić je sudu dostavila svu neophodnu lekarsku dokumentaciju koja potvrđuje povrede zadobijene od fizičkog napada Saše Milosavljevića.
Incidentu  koji se dogodio u sredu  ispred  Šabačkog pozorišta tokom kampanje  Saveza za Srbiju svedočio je veliki broj okupljenih građana . Aleksandra je napadnuta u trenutku ulaska Boška Obradovića lidera “Dveri” u zgradu pozorišta .
Ubrzo posle, povređena je zbrinuta u šabačkoj  bolnici gde su lekari konstatovali potres mozga. Posle dva dana od nemilog događaja, Alaksandra je i dalje u jako lošem stanju. Kako saznaje naša Televizija, ona je sinoć  u  Domu zdravlja primila infuziju. 
Kako nezvanično saznajemo Saša Milosavljević koji je nasrnuo na ženu, je aktivista “Dveri”  iz Koceljeve. Inače kivni Šapčani tokom gostovanja Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Dušana Petrovića, negodovali su zbog njihovog  po ko zna kojeg okupljanja u Šapcu. Nezadovljstvo se najviše odnosilo na lokalne čelnike koji su ponovo u pomoć pozvali stranačke kolege iz prestonice i to baš u trenutku kada im prema rečima građana, popušta strpljenje  i drma funkcionerska fotelja.