Incident na skupu opozicije u Šapcu

|   Info
Jučerašnji skup lidera srpske opozicije u Šapcu obeležio je incident ispred pozorišta pre početka tribine. Aleksandru Krstić koja se nalazila ispred ulaza, zajedno sa nezadovoljnim građanima koji su protestvovali, javno je, pesnicom u glavu udario čovek koji je stajao na vratima zgrade. Povređena odmah je prevezena u Urgentni prijem Opšte bolnice u Šapcu.
Foto: televizija Kopernikus

Uzavrela atmosfera  na jučerašnjem skupu opozicionih lidera u Šabačkom pozorištu  eskalirala  je  napadom i  to na žensku osobu. U grupi nezadovoljnih građana koji su protestvovali  ispred zgrade, nalazila se Aleksandra Krstić koja je izvukla  deblji kraj. Nepoznati mušarac koji je stajao na vratima, ženu je udario  prvo pesnicom u glavu, a zatim u predelu stomaka i grudnog koša. Od siline udaraca, Aleksandra je pala na zemlju i briznula u plač.
Sve to je videla okupljena masa koja je odmah  pritrčala i pomogla nesrećnoj ženi. Ovaj čin zgrozio je sve. Osude su se čule sa svih strana.  
- Ne možemo da verujemo da je udario ženu. Ostala sam u šoku – rekla je uplašena žene koja je gledala ovaj događaj.
Aleksandra Krstić je nakon incidenta odvezena u Uregnti prijem, gde je zadržana u šabačkoj Opštoj bolnici. Dežurni lekari  povređenu su primili u jako lošem stanju. Kako su nam rekli žena je pretrpela nekoliko munjevitih udaraca u predelu glave i stomaka, a žalila se i na povraćanje i mučninu. Posle opservacije, specijalisti  su konstatovali da je van životne opasnosti.
- Pregledali su je svi specijalisti, a pravo stanje videće se za nekoliko dana jer se radi o potresu mozga -  rekao je dr Milan Grujić, opšti hirurg i zamenik direktora šabačke Opšte bolnice.  
Naša televizija će i dalje pratiti Aleksandrino stanje koje nije nimalo naivno.  A kako će se politička situacija u Šapcu odvijati posle ovog opozicionog fijaska vrlo brzo će se pokazati. Pogotovo jer se gradski čelnici konstantno pozivaju na navodnu demokratiju, vladavinu prava, kako oni uporno ističu, u slobodarskom gradu.

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar