SNS: Zelenović kupio sebi nagradu

|   Info
Nagrada koju je NALED nedavno uručio gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću za velika budžetska ulaganja i lokalne projekte otišla je u progrešne ruke, istakao je poverenik GO SNS u Šapcu i narodni poslanik dr Boban Birmančević. Plasirana priča da je Šabac najbolja destinacija za investiciona ulaganja, o čemu bruji samo uži krug šabačke javnosti, izazvala je revolt kod običnog sveta.

Vlast u Šapcu predvođena strankom ZZS Dušana Petrovića, danima po čaršiji sa ponosom priča o nagradama koje je NALED uručio gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću za velika  budžetska ulaganja i lokalne projekte.  Prvi čovek grada brže bolje sa plaketama u rukuma pohvalio se i na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta. Zelenović se, kako je naša kamera zabeležil,a prvo ražestio na republičku vlast, te samouvereno pokazao priznanja rekavši za skupštinskom  govornicom da Šapčani žive u naboljem mestu u Srbiji.

Da je nagrada sumnjivog porekla, dobijena na osnovu ranijih mutnih radnji lokalnih čelnika, a sve u svetlu tobože spašavanja Apotekarske ustanove od propadanja objasnio  je i povrenik GO SNS i narodni poslanik dr Boban Birmančević. NALEDOV-a studija spasa apoteke Šabac, za koju je grad Šabac platio milionske iznose, kompezovana je za titulu šampiona lokalnog razvoja, dodao je on. Kako jedan čovek može da bude nagrađen za razvoj jednog grada, kada je samo u jednoj godini oštetio Šabac za 5 miliona evra, kaže narodni  poslanik.
Plasirana priča da je Šabac najbolja destinacija za investiciona ulaganja, o čemu bruji samo uži krug šabačke javnosti, izazvala je revlt kod običnog sveta. 
Birmančević je rekao da je nagrada otišla u pogrešne ruke, te da će ovdašnja SNS  po dostavljanju dokaza NALEDU o svim nezakonitim  radnjama gradonačelnika Nebojše Zelenovića tražiti da se nagrada povuče. Takva odluka bi , podvukao je Birmančević, bila u skladu sa poštenim i odgovornim ponašanjem prema građanima.

 

Foto: televizija Kopernikus

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar