Srpski opozicioni krem u Šapcu

|   Info
Opozicioni lideri Dušan Petrović, Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Borko Stefanović i lokalni čelnici na čelu sa gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem dočekani su na početku kampanje Saveza za Srbiju uz povike “Lopovi”, “Šiptari”, “Izdajnici”. Srpski opozicioni krem potom je završio u pozorišniom bifeu gde su se sakrivali više od sat vremena. Istovremeno, pred zgradom pozorišta atmofera je bila na ivici incideta. Izosatle su i izjave za okupljene medije.


Opozicioni srpski  lideri  Dušan Petrović, Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Borko Stefanović i lokalni čelnici na čelu sa gradonačelnikom Nebojšom Zelenovićem dočekani su na početku kampanje Saveza za Srbiju uz povike “Lopovi”, “Šiptari”,  “Izdajnici”. Šapčani su najviše zamerili ovdašnjim vlastima zbog njihovog nedavnog boravka u Peći i susreta sa Albancima o čemu se sve glasnije  govori u gradu na Savi. Najgore je prošao Dragan Đilas. Iako je imao blagi osmeh na licu, samo što nije utrčao u pozorište. I Vuk Jeremić, kome je Šabac bio baza u jednoj od predsedničkih  kampanja,  takođe je užurbano uleto u zgradu. Ni Boško Obradović koji je je krenuo samouvereno  nije bolje prošao od svog kolege Đilasa.

Srpski opozicioni krem potom je završio u pozorišniom bifeu gde su se sakrivali više od sat vremena, dok su građani u sali na temperaturi od 40 stepeni na ivici strpljenja očekivali njihov ulazak. Jedno od prvih pitanja kivne Šapčanke, koja se kupala u znoju, bilo je: “Zbog čega kasnite 20 minuta, a pričate da hoćete brzo da menjate Srbiju?”
Istovremeno, pred zgradom pozorišta atmosfera  je bila na ivici incidenta  zbog okupljanijh kivnih građana nezadovoljnih što se srpski opozicionari roje u Šapcu.  Jedan od stranačkih aktivnista, kojeg smo videli da hoda sa Obradovićevom  svitom, pesnicom je udario Alekadanru Krstić. Nesrećna žena završila je u bolnici.
Kad su shvalili da se situacija  može iskoplikovati, pod izgovorom da će razgovarati  samo sa građanima, odbili su da izađu pred medije. A mi smo hteli da ih pitamo: na osnovu čega je Jeremić dobio 200 hiljada evra od ambasade Katara, da li je istina, kako pišu tabloidi, da se Đilas obogatio za vreme mandata gradonačelnika Beograda i ko je odgovoran, ako sud kaže da Zelenović nije kriv, za zloupotrebu gradskog budžeta iz 2015. u iznosu od pet miliona evra?

 

 

Foto: televizija Kopernikus

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar