Tramp: Moja smena bi slomila američku privredu

|   Info
Američki predsednik Donald Tramp je „zapretio“ da privredu Sjedinjenih Američkih Država očekuje slom ako bude smenjen sa mesta predsednika SAD.
foto: YouTube preentscreen

 

Izvor: Fonet

„Ne znam kako možete smeniti nekoga ko radi sjajan posao. Čak i kad bih bio smijenjen, tržišta bi zadesio slom, mislim da bi svi bili izuzetno siromašni“, rekao je Tramo u intervjuu TV Foks.

„Otarasio sam se niza regulacija, poreska reforma je bila odlicna stvar. Ali i pre poreskih olakšica, već prvog dana ja sam se otarasio regulacija. Odobrio sam izgradnju gasovoda, otvorio 48.000 radnih mesta. UČinio sam mnogo toga“, rekao je on.

Rekao je da je saznao da je njegov bivši advokat Majkl Koen dao novac porno glumici Stormi Danijels i „Plejbojevoj“ manekenki Karen Mekdugal kako bi ih „ućutkao“ – tek nakon što se to desilo.

Koen je priznao da je obema dao novac da bi ćutale o navodnim aferama sa Trampom, kako ne bi naškodile kampanji za predsednicke izbore 2016. godine.

Tramp je optužio Koena da ga je umešao u taj slučaj kako bi dobio manju kaznu od tužilaca.

Nekoliko kongresmena iz Demokratske partije pozvalo je na proces impičmenta, jer smatraju da je Tramp umešan u krivično delo.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar