Više od 183.000 rešenja

|   Info
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je u prethodne tri godine doneto 183.000 rešenja o ozakonjenju objekata, a popisano 1.659.307.
Foto: FoNet

 

Izvor: FoNet

Broj rešenja o ozakonjenju koji je napravljen od trenutka donošenja Zakona o ozakonjenju je veći nego prethodnih 25 godina, rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanje šefa poslaničke grupe Socijaldemokratske stranke Marka Đurišića.

Ona je rekla da ova Vlada "nije došla u situaciju da ima 50.000 nelegalno izgrađenih objekata".

Birači dobro znaju da ste vi ostavili dva miliona nelegalno izgrađenih objekata na teritoriji Srbije. Ne može da se reši ništa odjednom, ali se rešava. Nije Vlada ni Vučićeva, ni Ana Brnabić ostavila dva miliona nelegalno izgrađenih objekata, nego ste to uradili vi i to je činjenica, rekla je Mihajlović.

Ona je rekla da pitanje nelegalnih objekata mora da se reši i da neće odustati od toga.

Đurišić je pitao Mihajlović i kada će biti srušen objekat izgrađen na vrhu Kopaonika.

Kada će taj objekat da bude srušen? Dokle ćete vi i ministar Stefanović da se igrate žmurke da li je policija pozvana ili nije pozvana? Dokle ćemo da se igramo žmurke da tražimo neku famoznu investitorku iz Smedereva koja se ne pojavljuje na silnim ročištima, pitao je Đurišić.

Mihajlović je odgovorila da je urađeno sve što je bilo u nadležnosti Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture kada je u pitanju objekat na Pančićevom vrhu na Kopaoniku.

Foto: FoNet

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar