Vojvodina još nije uigrana, ali ima motiv pred duel na "Karađorđu" (video)

|   Sport
Posle skoro dva meseca pauze fudbalska ekipa Vojvodine u petak igra prvu takmičarsku utakmicu, na startu nove sezone u Superligi. Novosađani dočekuju Mladost, a pre ovog duela o ciljevima je govorio trener Aleksandar Veselinović.
Foto: FK Vojvodina

 

U Vojvodini priznaju da još uvek nisu dovoljno uigrani za start prvenstva, ali da je dobra star što su svi fudbaleri visoko motivisani i žele da se na najbolji način predstave navijačima.


“Novo prvenstvo, nova priča. Vojvodina ima tu privilegiju da otvori novu sezonu protiv Mladosti iz Lučana, koja u poslednje dve godine beleži najbolje rezultate u svojoj istoriji. Prošle sezone su učestvovali u finalu Kupa i igrali u evropskom takmičenju, a sezonu pre te su osvojili četvrto mesto, što je njihov najbolji plasman ikada. Po mom skromnom mišljenju, Mladost je prošle sezone, uz Crvenu zvezdu i Spartak, bila najtakmičarskija ekipa, a u ovo prvenstvo ulazi bez ikakvih izmena, odnosno sa potpuno istim sastavom. Mislim da je to najiskusnija ekipa u našoj ligi, sazdana od igrača koji su blizu 30 godina”, kaže Veselinović.


Utakmica Vojvodine i Mladosti igra se u petak od 20 sati na stadionu “Karađorđe”.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar