Zdjelar navijačima: Imajte strpljenja, ekipa nam je mlada, biće rezultata

|   Sport
Uoči utakmice sa Trakajom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a posle poraza na startu Superlige, fudbaler Partizana Saša Zdjelar pozvao je navijače na strpljenje, podsetivši pri tome da crno-beli imaju mlad sastav koji tek treba da se uigra.
Foto: FK Partizan

 

Zdjelar je za klupski sajt rekao da u ekipi igraju i tri osamnaestogodišnjaka, ali i da i pored mladosti Partizan ima dobar tim, samo je potrebno vreme kako bi kvalitet doneo i rezultate. On je još dodao i da navijači uvek imaju visoka očekivanja, da su svi fudbaleri crno-belih svesni za koji tim igraju i da će im podrška na tribinama u što većem broju puno značiti.

“Očekivanja su velika kao i uvek kada igramo pred našim navijačima, jer smo svesni dresa koji nosimo, a i njihovih očekivanja od svakog igrača Partizana. Želeo bih da im poručim da budu stpljivi, imamo dobar tim, mlad tim. Imamo tri momka od 18 godina i za sve je potrebno vreme, pa i za njih. Uz to imamo dosta novi igrača što zahteva vreme da se ekipe uigra. Želim da ih pozovem da dođu u što većem broju, jer nam njihova podrška mnogo znači”, rekao je fudbaler crno-belih.


Analizirajući Trakaj, narednog protivnika u borbi za evropsko takmičenje na jesen, Zdjelar je priznao da o ovoj ekipi ne znaju puno i da je podatak kako su uspeli da izbace favorizovani Irtiš dovoljan da ih Partizan najozbiljnije shvati.


“Iznenađenja u fudbalu više nema, to je rečenica koja se sada stalno izgovara, ali je imala potvrdu i kroz početak kvalifikacija, ali i na završenom SP u Rusiji. Fudbalska tehnologija je mnogo napredovala ,sve je dostupno preko interneta, a mogućnosti za usavršavanja su mnoga. O ekipi Trakaja ne znamo mnogo, ali budući da su pobedili Irtiš koji je bio favorit, govori da ni u jednom trenutku nema potcenjivanja protivnika. Sigurno da je reč o o dobroj i organizovanoj ekipi o kojoj ćemo više saznati kroz analizu”, kaže Zdjelar.


Partizan i Trakaj prvu utakmicu igraju u četvrtak od 20.30h na stadionu u Humskoj.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar