Lalatović: Uvek je teško motivisati tim posle velike utakmice

|   Sport
Fudbalski klub Radnički je ostavio dobar utisak u svojim prvim evropskim mečevima posle 35 godina. Sada može da se posveti domaćoj ligi i pokušaju da i naredne sezone bude u grupi timova koji će nastupiti na međunarodnoj sceni. Jasno je da samo dobre igre i pobede vode do tog cilja.
Foto: TV Kopernikus

Na mestu na kome je u četvrtak gostovao izrelaski velikan Makabi u nedelju stiže novajlija u najječem rangu domaćeg prvenstva, ekipa Dimana.

Trener Radničkog Nenad Lalatović ističe da je veoma teško naći motivaciju posle jedne velike utakmice i upozorio da narednog rivala treba shvatti veoma ozbiljno.

Veliki adut Vranjanaca u predstojećem meču jeste strateg Dragan Antić, trener koji je imao tu čast da prekine evropski post “Reala sa Nišave” i koji definitnivno zna taktitku kojom će se suprotstaviti svom nekadašnjem klubu.

Ekipa Dinama je u svom debiju u elitni izgubila od Crvene zvezde, ali je ostavila sasvim solidan utisak, da bi narednom kolu namučila ekipu Partizana. Nema sumnje da je njihov cilj da iskoriste istrošenost igrača Radničkog i pokuđaju da upišu prve superligaške bodove.

Duel između Radničkog i Dinana iz Vranja u meču trećeg kola Superlige na programu je u nedelju od 20 časova na stadionu “Čair”.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar