Lazetić: Motivisano i ambicijozno protiv Mladosti

|   Sport
Fudbaleri Partizan dočekuju ekipu Mladosti u trećem kolu Supelge. Ovaj duel dolazi u veoma nazgodnom trenutku za crno-bele, samo dva dana od kada su rastali sa trenerom Miroslavom Đukićem i posle bledih izdanja, kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni.
Foto: YouTube printscreen

U iščekivanju zvanične promene na klupi, ekipu iz Humske će na nedeljnom meču predvodili pomoćni strateg Žarko Lazetić. On je istako da će dati sve od sebe kako bi ekipa u što spremnije ušla u naredni duel.

Specifična je situacija, u prelaznom smo periodu, ali ću ja s ostalim saradnicima iz stručnog štaba učiniti sve što mogu da ekipa bude što spremnija, odnosno da na terenu bude motivisana, ambiciozna i da ostvari novu pobedu u domaćem prvenstvu i nastavi trku za titulom”, rekao je Lazetić.

Lazetić je naveo da ekipu Partizana očekuje rival za svako poštovanje, pogotovo kada se zna da Lučanci praktično nisu menjeli tim u odnosu na prethodnu sezonu.

Jedna su od retkih ekipa u našoj ligi koja u odnosu na prošlu sezonu ima samo jednog novog igrača u timu. To je sigurno njihov veliki kvalitet. Imaju Nenada Milovanovića koji je možda najiskusniji trener u našoj ligi, koji najbolje poznaje ligu i koji će sigurno znati da ih dobro pripremi za ovu utakmicu. Sa te strane, znamo šta od njih možemo da očekujemo”, rekao je Lazetić.

Nemanja Nikolić se vratio treninzima, ali još uvek nije dovoljno spreman za veće izazove, a meć će preskočiti i povređeni Zoran Tošić.

Utakmica izmešu Partizana i Mladosti na programu je u nedelju od 19 časova na stadionu u Humskoj.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar