"Prvi put smo na malom tragu u slučaju ubistva Ivanovića"

|   Info
Prvi put smo na "malenom tragu" u vezi s razresnjem ubistva Olivera Ivanovića, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

 

Izvor: Tanjug

On je dodao da prvi put imamo neka operativna saznanja o tome, koja imaju i neke logike.

"Prvi put smo na tragu nečemu sto nige nelogično, ali, da li je tačno - to ćemo proveravati", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u KCS.

Upitan da komentariše nedavna hapšenja više lica, koja, prema navodima medija, prištinske vlasti pokušavaju da povežu s ubistvom Ivanovića, Vučić je rekao da bi bilo neozibljno da se tako ponašaju, da on lično jedva čeka da mu tako nesto pošalju, ali da bi to bio samo nastavak prakse, koju, kako kaže, pristinske vlasti praktikuju od početka istrage.

"Iako nam nije omogućemo na vodimo istragu na bilo koji način, sad smo na malenom tragu, a oni su još od početak pozivali i saslušavali ljude sa severa, neke i po tri sata, s namerom da potvrde ono što oni misle - da je taj i taj ubio Olivera Ivanovića, ali su svaki put morali da odustanu", rekao je VUčić.

Kako je rekao, ne misli da neko s tim sada hapšenjima može da se igra, "toliko neozbiljan valjda nije, a uveren je i dalje da će se, ne garantuje kada, otkriti istina. Dodao je još da neke od uhapsenih potražuje i Srbija, a jedna od njih je na poternici zbog ubistva, ali je Ivanovića.

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar