Vučić: "Projekti poput Beograda na vodi da budu i u drugim gradovima Srbije

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je za RTS da projekti poput "Beograda na vodi" ne smeju da postoje samo u Beogradu, već takve stvari moraju da se rade i u Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu.


Aleksandar Vučić je govoreći u Dnevniku RTS-a povodom otvaranja stambene zgrade u „Beogradu an vodi“ rekao da je ponosan i srećan što su naporan i težak rad, i vera u sebe, pobedili nerad i sve one koji su, kako kaže, govorili samo loše želeći da se Srbiji ne dogodi nešto dobro.
Predsednik ističe da je "Beograd na vodi" novi dragulj Srbije, ali napominje da takvih projekata ne sme da bude samo u Beogradu, već i u Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Kruševcu.


Dodao je da će plate i penzije biti značajno veće već za tri-četiri meseca.
"Važno je da verujemo u sebe, rešavamo najteže političke probleme. Uvek sam govorio samo jednu stvar koji ju je govorio i Lav Tolstoj a to je da nerad i neradnici imaju mnogo pomoćnika ali uvek oni koji rade pobeđuju. Siguran sam da ćemo velikim radom doneti veliki rezultat za našu zemlju", istakao je predsednik.
Podsetio je da je u jednom trenutku na gradilištu "Beograda na vodi" bilo 1.600 zaposlenih i dodao da je to najveći građevinski projekat u ovom delu Evrope.
Kako je rekao, bulevar u "Beogradu na vodi" biće najveći i najlepši, sa drvećem između i sa strane "kao Šanzelize".

Foto: belgradewaterfront.com

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar