Vučić: Prvo stanovi u Vranju i Nišu za pripadnike snaga bezbednosti

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa premijerkom Anom Brnabić i resornim ministrima povodom razvoja projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti. Vučić je najavio da će do 1. maja 2019. godine krenuti izgradnja stanova, a da će u narednih mesec dana to prvo biti Vranje i Niš.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će do 1. maja 2019. godine krenuti izgradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti u sedam gradova Srbije, ali u narednih mesec dana to će prvo biti Vranje i Niš. Vučić je bio  domaćin sastanka povodom razvoja projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti kojem je prisustvala premijerka Ana Brnabić i resorni ministri.

Država će posebno stimulisati subvencijama  kupovinu stanova za one pripadnike snaga bezbednosti van Beograda, Novog Sada i Niša.

Na sastanku su bili ministar odbrane Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović, ministar finansija Siniša Mali, ministarka pravde Nela Kuburović. Sastanku prisustvuju i gradonačelnici Beograda i Novog Sada, Zoran Radojičić i Miloš Vučević i direktor kancelarije za upravljanje javnim projektima Marko Blagojević, kao i direktor BIA Bratislav Gašić.