Želja upalio motore (video)

|   Sport
Pojačan na svim poljima rukometni klub Železničar krenuo je sa pripremama za novu sezonu. Predvođena novim trenerom Veselinom Vujovićem niška ekupa će u narednoj takmičarskoj godini nastupiti na čak četiti fronta, među kojima će biti istorisjko učešće u regionalnoj SEHA ligi.
Foto: tv Kopernikus

Prvi korak ka uspešnom nastupu na svim poljima svakako su dobre prirme, a niški tim će kranuti sa brušenjem forme na Zlatiboru.

Posle prvog dela priprema na našoj planinskoj lepotici krenuće i prve kontrolne utakmice. Rukometaše Železničara očekuju jake provere, među kojima su turnir u Makedoniji i moguć okršaj sa tamošnjim višegodišnjim prvakom Vardarom.

Izazovi na četiri fronta zahtevaju kvalitetnu i dugačku klubu. Niški klub je ovih dana ozbiljno radio na jačanju redova, a za kompletiranje sastava nedostaje konačni dogovor sa još dvojicom igrača.

Posle niza prijateljskim mečeva Nišlije otvaraju sezonu u prvom kolu kvalifikacija za EHF kup, a rival je Kaerjeng iz Luksemburga. Trener Vujović je pozvao na oprez i pored toga što je reč o ne toliko atraktivnom protivniku.

Podsetimo, niški klub je u poslenjoj utakmici sezone ostao bez istoriske titule prvaka države. Klub je nedugo zatim angažovao jednog od najboljih trenera Evrope Veselina Vujovića i time jasno stavio do znanja sa kakvim ambicijama ulazi u narednu takmičarsku godinu.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar