Šverc delova za traktore

|   Info
Na autoputu Subotica – Novi Sad, policija je otkrila dva automobila puna krijumčarenih delova za traktore i delova za roletne i prozore.

 

Izvor: FoNet

Policija je u blizini Vrbasa radi kontrole zaustavila „citroen“ i kombi „folksvagen“ koji su se zbog opterećenja kretali vidno sporije nego što je predviđeno.

U „citroenu“ subotičkih registarskih oznaka, kojim je putovao stanovnik Kelebije (32), u gepeku pronađena je veća količina delova za traktore, među kojima je najviše bilo četkica alternatora, sajli, ručica i štelni, navodi policija u saopštenju.

U istom automobilu pronađene su i dve putne torbe pune ženske garderobe.

Slična roba je pronašena u kombiju novosadskih registarskih oznaka kojim je putovala stanovnica Temerina (45). U prtljažniku se pronađeni delovi za traktore, ali i za prozore i roletne, kao i manja količina ženskih cipela i tašni.

Najviše je bilo delova roletni: metalnih žica od tri metra – više od 800 komada, 650 mehanizama za roletne i 280 ručica za venecijanere i drugo.

Pošto vozači nisu imali dokumentaciju o plaćenim carinskim dažbinama na robu stranog porekla, tovar je zadržan do okončanja prekršajnih postupaka.

Automobil i kombi su takođe privremeno zadržani, jer vrednost zaplenjene robe premašuje trećinu njihove vrednosti, navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar