Vulin: Brojnija vojska, sigurnija Srbija

|   Info
Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas pripadnike Vojske Srbije iz zaječarskog garnizona koji pomažu domaćinstvima u Žagubici, gde su prethodnih dana poplave nanele veliku štetu.

 

Izvor: Fonet

Što je Vojska Srbije veća, opremljenija i brojnija, život u Srbiji je sigurniji i mirniji, a lokalno stanovništvo, gde god da ima problema, može da računa na svoju Vojsku, istakao je Vulin.

Prema njegovim rečima, svako ulaganje u Vojsku Srbije je ulaganje u bolji život svakog građanina.

Vulin je kazao da će Vojska Srbije nastaviti da ulaže u naoružanje i opremu, da kupuje bolje i novije inžinjerijske mašine, ali ć na prvom mestu nastaviti da ulaže u kvalitet života i položaj svojih pripadnika.

Govoreći o stanju koje je zadesilo Žagubicu, predsednik opštine Safet Pavlović izrazio je zahvalnost na pomoći koju je pružila Vojska Srbije u saniranju posledica elementarnih nepogoda.

Komandant garnizona Zaječar pukovnik Vladica Vučković istakao je da se za sada radovi odvijaju planiranom dinamikom.

Mi smo tu da pomognemo narodu, posebno gde je najteže, i nadam se da ćemo u planiranom vremenu uspeti da završimo sve, kako bi se ljudi što pre vratili u svoje domove, rekao je pukovnik Vučković, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar